Bizi takip edin

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Tarihçe

Yükseköğretim Kurulu’nun 13.09.2012 tarihli Genel Kurul Toplantısı sonucu, 2547 sayılı Kanun’un 2880 Sayılı Kanun’la değişik 7/d-2 maddesi uyarınca İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun kurulmasına onay verilmiştir. Prof. Dr. A. Çağ ÇAL öncülüğünde kurulan okulumuzda 13.02.2013 tarihinde Yaşlı Bakımı, Çocuk Gelişimi, Fizyoterapi ile Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programlarının kuruluş onayı alınmıştır. 29.01.2014 tarihinde Optisyenlik ile İlk ve Acil Yardım programlarının kurulması uygun görülmüştür. 08.01. 2015 tarihinde ise Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ile Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programlarının açılması karara bağlanmıştır. Okulumuz çatısı altında halen bu 8 program eğitimini sürdürmektedir.

Prof. Dr. M. İlgi ŞEMİN 2014 yılında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanmış ve 2023 senesinin Mayıs ayına kadar görevini başarıyla sürdürmüştür. Bu süreçte, farklı zamanlarda Öğr. Gör. Dr. Funda İ. TENGİZ ve Öğr. Gör. Nursun ÜSTÜNKARLI Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. Mayıs 2023 tarihinden itibaren Prof. Dr. V. Sevinç İNAN Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü, Dr. Öğr. Üyesi Didem KELEŞ BARTIK ile Öğr. Gör. Dr. Hasan DURMUŞ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı olarak göreve atanmış ve halen görevlerini sürdürmektedirler.

SOSYAL MEDYA

İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.