TÜM HABERLER

Düşlerle Bilim Projesi

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Türkçe) Bölümü

İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları desteği kapsamında Düşlerle Bilim projesinde yer aldı.

Talks With Managers: Laboratory and In Vitro Diagnostics

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Türkçe) Bölümü

İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı, tıbbi tanı sektörünün önde gelen firma yöneticileri Arda TAYLAN, Berrin SİBER ve Tansel AÇIKGÖZ' ü öğrencilerle buluşturdu.

ÇOCUK GELİŞİMİ - NEŞELİ DERE TİYATROSU

Yaşlı Bakımı (Türkçe) Bölümü

Anasınıfı öğrencileri, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin rol aldığı “Neşeli Dere” adlı çocuk müzikaliyle tiyatronun büyülü dünyasını yaşıyor. İEÜ’lü Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, sosyalleşme, sağlıklı beslenme, fazla teknolojik ürünlerin kullanımının sağlığa zararlarını anlatan müzikli oyunu, İzmir’de 500’e yakın anaokulu çocuğuna ulaştı.

FİZYPTERAPİ - KARANLIKTA DANSIN PIRILTISI

Fizyoterapi (Türkçe) Bölümü

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde görme engelli bireylerle yakın yaş grubundaki öğrenciler dans aracılığıyla biraraya geldi ve bu dansı gösteriye dönüştürerek, toplumda görme engelli bireyler ile ilgili farkındalık yaratmayı amaçladı. Görme engelliler ve Fizyoterapi programı öğrencileri sekiz hafta boyunca haftada bir gün İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Bachata eğitimi aldı.

FİZYOTERAPİ - DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET

Fizyoterapi (Türkçe) Bölümü

Hareketsiz yaşam  başta obezite, kalp-damar hastalıkları ve diyabet gibi bir çok hastalık için risk faktörü oluşturmaktadır. Günlük egzersizin yaşam stili haline getirilmesinde yürüyüş en kolay ulaşılabilir yöntemlerden biridir.

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Teknik Gezisi

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Türkçe) Bölümü

İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı öğretim elemanları, öğrenciler için Dokuz Eylül Üniversitesi Merkez Laboratuvarı teknik gezisi düzenledi.

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Mezunlar Buluşması

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Türkçe) Bölümü

İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Kariyer etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen, “Mezunlar Buluşması”nda, program mezunları ile öğrenciler 24 Nisan 2019’da bir araya getirildi.

ÇOCUK GELİŞİMİ - NEŞELİ DERE TİYATROSU

Çocuk Gelişimi (Türkçe) Bölümü

RADYASYONDAN KORUNMA UZMANI EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI

İzmir Ekonomi Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’ndan Öğr.Gör. Türkan ALKAN ÖZBAY Ege Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü (NBE) ve Radyasyondan Korunma Uzmanları Derneği (RADKOR) tarafından düzenlenen Radyasyondan Korunma Uzmanı Eğitimi Çalıştayına katılmıştır. 1 Şubat 2019 tarihinde Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen çalıştaya 168. Kişi katılmıştır. Bir çok üniversiteden akademisyenlerin, medikal fizik uzmanlarının, radyoloji, nükleer tıp dallarından hekimlerin, uzmanlık ve tekniker, teknisyen derneklerinin, radyasyon uygulamalarının yapıldığı sanayi kollarının yetkin temsilcilerinin katıldığı çalıştayda; Radyasyondan Korunma Uzmanı Eğitimi konusunda uluslararası eğitim programları, uluslararası işbirlikleri, ülkemizde mevcut eğitim programları, kullanıcıların yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri tartışılmıştır.

ÇOCUK GELİŞİMİ - KİTAP BAĞIŞI

Çocuk Gelişimi (Türkçe) Bölümü

Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencilerinden  "Çocuk Gibi Bak" projesine Kitap Bağışı

Çocuk Edebiyatı ve Medya dersi kapsamında başlatılan kitap toplama kampanyası için toplanan kitaplar Çocuk Gelişimi 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin katkılarıyla, "Çocuk Gibi Bak" projesine bağışlandı.