TÜM HABERLER

FİZYOTERAPİ - PICASSO SERGİSİ

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Picasso Sergisi'nde

SHMYO ÇALIŞTAYI

14-16 Kasım 2019 tarihleri arasında akreditasyona hazırlık süreci kapsamında “Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarında Eğitim Programlarının Ulusal ve Uluslararası Çerçevede Değerlendirilmesi” temalı VI. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulları Çalıştayı düzenlenmiştir. İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun Sağlık Hizmetleri Eğitim Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SAHİDAD) işbirliği ile gerçekleştirdiği çalıştaya 48 üniversiteden 90 öğretim elemanı katılmıştır.

YAŞLI BAKIMI - KONGRE VE FUAR KATILIMI

Yaşlı Bakımı Programına kayıtlı öğrencilerimiz II. Uluslararası İzmir Keyifli Yaş Alma Kongresi ve Fuarına katıldı.

Düşlerle Bilim Projesi

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Türkçe) Bölümü

İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları desteği kapsamında Düşlerle Bilim projesinde yer aldı.

Talks With Managers: Laboratory and In Vitro Diagnostics

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Türkçe) Bölümü

İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı, tıbbi tanı sektörünün önde gelen firma yöneticileri Arda TAYLAN, Berrin SİBER ve Tansel AÇIKGÖZ' ü öğrencilerle buluşturdu.

ÇOCUK GELİŞİMİ - NEŞELİ DERE TİYATROSU

Yaşlı Bakımı (Türkçe) Bölümü

Anasınıfı öğrencileri, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin rol aldığı “Neşeli Dere” adlı çocuk müzikaliyle tiyatronun büyülü dünyasını yaşıyor. İEÜ’lü Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, sosyalleşme, sağlıklı beslenme, fazla teknolojik ürünlerin kullanımının sağlığa zararlarını anlatan müzikli oyunu, İzmir’de 500’e yakın anaokulu çocuğuna ulaştı.

FİZYPTERAPİ - KARANLIKTA DANSIN PIRILTISI

Fizyoterapi (Türkçe) Bölümü

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde görme engelli bireylerle yakın yaş grubundaki öğrenciler dans aracılığıyla biraraya geldi ve bu dansı gösteriye dönüştürerek, toplumda görme engelli bireyler ile ilgili farkındalık yaratmayı amaçladı. Görme engelliler ve Fizyoterapi programı öğrencileri sekiz hafta boyunca haftada bir gün İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Bachata eğitimi aldı.

FİZYOTERAPİ - DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET

Fizyoterapi (Türkçe) Bölümü

Hareketsiz yaşam  başta obezite, kalp-damar hastalıkları ve diyabet gibi bir çok hastalık için risk faktörü oluşturmaktadır. Günlük egzersizin yaşam stili haline getirilmesinde yürüyüş en kolay ulaşılabilir yöntemlerden biridir.

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Teknik Gezisi

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Türkçe) Bölümü

İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı öğretim elemanları, öğrenciler için Dokuz Eylül Üniversitesi Merkez Laboratuvarı teknik gezisi düzenledi.

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Mezunlar Buluşması

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Türkçe) Bölümü

İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Kariyer etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen, “Mezunlar Buluşması”nda, program mezunları ile öğrenciler 24 Nisan 2019’da bir araya getirildi.