TÜM HABERLER

SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ PROJELERİ

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik (Türkçe) Bölümü

"Sağlığın Geliştirilmesi Projeleri" dersini seçen öğrenciler; “Sağlık Okuryazarlığı”, "Marka Tercihini Etkileyen Faktörler", "Cinsel Sağlığa Yönelik Bilgi ve Tutum" ve "Akıllı Telefon Bağımlılığı" üzerine araştırma yapmışlardır.

TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ - TIBBİ LABORATUVARDA ANALİTİK SÜREÇLER

İzmir Ekonomi Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu,  Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı 2. sınıf öğrencileri için “Tıbbi Laboratuvarda Analitik Süreçler” dersi kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi Merkez Laboratuvarı’na teknik gezi düzenlenmiştir.

SAĞLIK TEKNİKERİ EĞİTİMİNDE  ÜNİVERSİTE-SEKTÖR İŞBİRLİĞİ  I. ÇALIŞTAYI
SAĞLIK TEKNİKERİ EĞİTİMİNDE ÜNİVERSİTE-SEKTÖR İŞBİRLİĞİ I. ÇALIŞTAYI

İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun evsahipliğini yapacağı Sağlık Teknikeri Eğitiminde Üniversite-Sektör Temsilcileri I. Çalıştayı”, 4 Mayıs 2018 Cuma günü, 9.30-12.30 saatleri arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi Konferans Salonu’nda başarı ile gerçekleşti.

TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ - DÜNYA LABORANTLAR GÜNÜ

Hastalık tanısında önemli bir yere sahip olan laboratuvarların gizli kahramanları tıbbi laboratuvar tekniker ve teknisyenlerini eğiten İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı, “Dünya Laborantlar Günü”nü kutladı.

YAŞLI BAKIMI - GELECEĞİMİZE DOKUNALIM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz, yaşlı ve engelli bireylerin yaşam kalitesini yükseltecek, ürün geliştirmeye yönelik, Geleceğimize Dokunalım Yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Yarışmada Mühendislik Fakültesi, Yazılım Mühendisliği öğrencisi Elif Duygu PETENKAYA  “Yapay Zeka Dostu” isimli projesi ile ödül kazandı. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ÇOCUK GELİŞİMİ - IEU III. GELENEKSEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

Türkiye’nin geleceği çocuklar, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde sokak oyunlarıyla tanıştı. Çocuk Gelişimi Programında okuyan öğrencilerin tasarladıkları oyuncaklarla oynadı ve bilimsel aktiviteler yaptı.

TIBBİ GÖRÜNTÜLEME TEKNİKLERİ - RADYOLOJİ ALANINDAKİ GÜNCEL GELİŞMELER

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme programının düzenlediği “Radyoteknoloji Alanındaki Güncel Gelişmeler” temalı panel 17 Nisan Salı günü düzenlendi.

TIBBİ DOKUMANTASYON TEKNİKLERİ - SEKRETERLİK
Stres Yönetimi, Tükenmişlik ve Başetme Yolları
Yrd. Doç. Dr. Deniz Ceylan ÖZALP'in konuşmacı olduğu bu seminer, 17.04.20187 tarihinde
saat 15.00-16.00 saatleri arasında,  A1 Dersliğinde gerçekleşti.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programının "Sekreterlik" dersi kapsamında gerçekleştirilen bu etkinliğe Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu diğer program öğrencileri de katılım gösterdi.

ÇOCUK GELİŞİMİ - OTİZMİN FARKINDA MIYIZ?

Her yıl nisan ayında Otizm Farkındalığına yönelik çalışmalar yapılmakta ve 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü olarak kabul edilmektedir. İzmir Ekonomi Üniversitesi Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Mısra Oruç otizm spektrum bozukluğuna yönelik farkındalık geliştirmek amacıyla "Otizmin Farkında Mıyız" adlı proejesini gerçekleştirdi.

TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ - ÖZEL İZMİR LOKMAN HEKİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ZİYARETİ

3 Nisan 2018 Salı günü, Özel İzmir Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin son sınıf öğrencileri, İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu tanımak üzere, üniversitemizi ziyarete gelmişlerdir.